Vienas iš restorano įkūrėjų ir jo šefas Liutauras Čeprackas mokėsi prestižinėje pasaulinio garso kulinarijos mokykloje „Le Cordon Bleu“, kurią baigė aukso medaliu ir šiandien yra vertinamas kaip vienas geriausių virėjų Lietuvoje, kuriam priklauso kelių restoranų tinklas. Šio restorano pasididžiavimas yra MĖSA: kas bebūtų – sultingi jautienos kepsniai su traškia plutele ar ant raudojo kedro lentelės kepta antis, patiekiama su gruzdintomis plonomis bulvytėmis – visi patiekalai tirpte tirpsta burnoje.
Restoranas yra bene vienintelis Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, todėl didkepsnis įgauna ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus.
Restorane svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.
Be to, kas rytą lankytojų laukia ir vieni geriausių pusryčių Nidoje.